Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Αγαπητές φίλες Αγαπητοί φίλοι


Όλοι όσοι δραστηριοποιηθήκαμε εδώ και 3 χρόνια μέσα από το σχήμα της Ανυπότακτης Πόλης, παλέψαμε για την οργάνωση του λαού της περιοχής μας,  συμβάλλοντας στην οργάνωση της πάλης για τα προβλήματα που μας απασχολούν ως εργαζόμενοι και με στόχο την ανάπτυξη της εργατικής αλληλεγγύης.
Βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες της πόλης μας, για το κλείσιμο της χωματερής, ενάντια στην εισφορά γης στον Άτταλο, στους αγώνες των γονιών για  καλύτερη παιδεία, στις μάχες για το ξήλωμα των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, ενάντια στις απολύσεις των συμβασιούχων στον Δήμο μας, στους αγώνες ενάντια στα χαράτσια, τους πλειστηριασμούς, την προστασία του περιβάλλοντος και των ελεύθερων χώρων, ενάντια στη φασιστική απειλή, ενάντια στο δήμο επιχείρηση κλπ.
Δεν πιστεύουμε σε σωτήρες και «προικισμένους» παράγοντες, δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να αναθέτουμε τα προβλήματά μας σε κάποιους ειδικούς για να τα λύνουν. Πιστεύουμε στην ενεργή συμμετοχή όλων μας και αυτό παλεύουμε σαν δημοτικό σχήμα.
Στόχος του δημοτικού σχήματος είναι να συμβάλλουμε στην οργάνωση των αγώνων των κατοίκων της πόλης μας, σε κατεύθυνση ρήξης, ανυπακοής και ανατροπής, για την κατάργηση του Καλλικράτη, ενάντια στην επιτροπεία και τις εντολές της Ε.Ε., για την διεκδίκηση κάθε μικρού και μεγάλου προβλήματος στον Δήμο των Αγ. Αναργύρων –Καματερού.

 
ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12/11/17 ΩΡΑ 11: 00 π.μ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ
ΠΕΥΚΩΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου