Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ποιον καλύπτει ο ΔΕΔΔΗΕ Ιλίου για τις κεραίες στον Σαλίγκαρο;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Ανυπότακτη Πόλη καταγγέλλει την διευθυντική αυθαιρεσία, της κας Κοσμά Ευαγγελίας διευθύντριας του ΔΕΔΔΗΕ Ιλίου και την προσπάθεια απαξίωσης και τρομοκράτησης των κατοίκων της περιοχής του Σαλίγκαρου. Η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη για υπάλληλο και μάλιστα διευθύντρια δημόσιας υπηρεσίας.
Οι κάτοικοι της περιοχής του Σαλίγκαρου, οι οποίοι την έχουν επισκεφτεί και άλλες φορές, την Τετάρτη 8-6–2016 ζήτησαν να μάθουν το ποιος έχει την ευθύνη της παράνομης ηλεκτροδότησης του κτηρίου στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 320, που είναι τοποθετημένες οι κεραίες της COSMOTE και της WIND που βρίσκονται στη γειτονιά τους.
Χτες λοιπόν, για άλλη μια φορά τους κορόιδευε. Αρνήθηκε να απαντήσει σε έγγραφο αίτημά τους, το οποίο είχαν καταθέσει τον Δεκέμβρη του 2015, πριν 6 μήνες δηλαδή, δηλώνοντας αναρμόδια και τους παρέπεμπε είτε στη Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής είτε στον προϊστάμενό της στη ΔΕΗ Χαϊδαρίου ή ακόμα τους προέτρεπε να έρθουν με εισαγγελική παραγγελία.
Ποιον καλύπτει η κυρία Κοσμά και ποιες ερωτήσεις αρνήθηκε να απαντήσει;
Γιατί το κτίριο ηλεκτροδοτήθηκε πριν από την έκδοση της άδειας ηλεκτροδότησης, γιατί τα ποσά των λογαριασμών δεν αντιστοιχούν στις υπερβολικά πολλές κιλοβατώρες που αναγράφονται στα ρολόγια;
Ποιος κλέβει το ελληνικό δημόσιο; Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας;
Ποιος θα πληρώσει; Οι δημότες;
Είναι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ενταγμένες στο κοινωνικό τιμολόγιο;
Εκνευρίστηκε η κυρία Κοσμά από τις ερωτήσεις των κατοίκων και τους έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα του γραφείου της, κάλεσε δε και την αστυνομία να την προστατεύσει.
Αλήθεια από ποιον κινδύνευε η κύρια διευθύντρια; Από τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν;
Η ρευματοκλοπή από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αποτελεί ωμή πρόκληση, όταν καθημερινά εκατοντάδες νοικοκυριά φτωχών ανθρώπων, ανέργων ή υπερχρεωμένων, μένουν χωρίς ρεύμα επειδή αδυνατούν να πληρώσουν.
Καλούμε το λαό της περιοχής μας να αυτοοργανωθεί και να διεκδικήσει το δικαίωμά του να ζει σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον που δεν θα υπονομεύεται από τα κέρδη των εταιρειών.
Καλούμε τον Δήμο και τις παρατάξεις να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες.
Να ξηλωθούν τώρα οι κεραίες του θανάτου από την γειτονιά του Σαλίγκαρου.
ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου