Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Έξω οι φασίστες απ' τις γειτονιές μας

Καταγγελία της «Ανυπότακτης Πόλης»
Η «Ανυπότακτη Πόλη» καταγγέλλει την εξαφάνιση του πανό της – για δεύτερη φορά – από την κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων καθώς και την καταστροφή άλλου ένα στο Γεροβουνό.
Η παρουσία και η δράση της «Ανυπότακτης Πόλης» ενοχλεί τις δυνάμεις της αντίδρασης και του παρακράτους, οι οποίοι δρώντας στο σκοτάδι επιχειρούν να εμποδίσουν τη διάδοση των απόψεων και ιδεών της.
Όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά, πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο.
Μπορεί οι φυσικοί αυτουργοί να είναι θρασύδειλα φασιστοειδή των γειτονιών μας αλλά οι ηθικοί αυτουργοί που τους χρησιμοποιούν ως τσιράκια και εφαρμόζουν τις πολιτικές που εξαθλιώνουν τη ζωή μας έχουν ονοματεπώνυμο: Κυβέρνηση, ΔΝΤ, Ε.Ε. και κεφάλαιο.
Καλούμε τον λαό της περιοχής μας να καταδικάσει αυτούς και τους τοπικούς εκφραστές τους. Να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τα φασιστοειδή, να γίνει πράξη το «έξω οι φασίστες απ’ τις γειτονιές μας».
Καλούμε τον λαό του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού να συμμετάσχει και να αγωνιστεί με την «Ανυπότακτη Πόλη». Να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της «Ανυπότακτης Πόλης» με επικεφαλής την Γεωργία Νίκα.
Άγιοι Ανάργυροι– Καματερό, 2/5/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου